Möten, möten och möten + KickOff

Det är svårt att uppdatera en blogg när det inte är något sepciellt som händer, haha. Vi sitter där på våra möten och diskuterar alla möjliga saker, just nu är det ett samarbetsavtal som står högst upp på listan. Idag var iallafall hela Imagine UF på KickOffen, är b.la delar av Mary's Laides och Touch it pratade. Det som var mest inspirerande var Johannes Hansen, bild
På tisdag morgon drar även Imagine ut till GUC för ytterligare en marknadsundersökning
Vi ses!

Affärsidén

Det börjar kanske bli dags att "släppa bomben" snart, eller vad säger ni? ;)
Och goda nyheter till er som väntat länge, idag har vi fått vårt varumärkesskydd!
Vilket betyder att vi kan "släppa bomben" idag, utan att riskera att någon "tar" vår idé och det vi ska göra är halsdukar med dragkedja där du kan förvara t.ex din mobil, ditt buss-eller bankkort, eller dina nycklar!
Hur många har inte va
rit på skidsemester? Och hur många gånger har inte lämnat mobilen i stugan för att inte få den förstörd? Och hur många gånger har man faktiskt tagit med sig mobilen, lagt den i fickan och fått tusen sprickor i skärmen?

Hur många gånger har man inte lagt den i fickan, gått ut, halkat, mobilen ramlar ut ur fickan och får sprickor? Det är där Imagine kommer in och löser problemet!
Det är vår affärsidé!
Ha en trevlig helg så syns/hörs vi på måndag :)

Besök på Tunabergsskolan

Stina
Vi på ImagineUF

Friday I'm in love!

Bilder är ifrån mötet i tisdags,
 
Nu väntar en dag på Tunabergsskolan, dels för marknadsundersökning och dels marknadsföra oss själva. Med oss har vi kameran, pennor och frågor och självklart massa godis! :)
 

Nyheter


Fråga

Beatrice om: Fullspäckad dag!
 
Va kul med uppdatering! Hur tilldelade ni rollerna? Hur fick tex hon på bilden sin roll (marknads o försälj ansvarig?)
 
Svar; Vi visste redan från början vad alla i vårt företag var bra på och inte, sedan var det bara att anpassa rollerna efter personerna :)
 
 

Fullspäckad dag!

Idag har haft Imagine UF haft fullt upp! Vi började dagen med ett möte med Elisabeth från UngFöretagsamhet,

Vål tillbakpå skolan redogjorde vi (Marknadsförings & försäljnings ansvarig och VD) för vår vice VD vad som sagt och gjorts på mötet. Redan imorgon är det dags för ett nytt möte, då bara med företaget, och förhoppningsvis är hela företaget tillbaka då :)
 
Vi hörs!

Ang. beställningar

Therese: Spännande! När kan ni börja ta emot beställningar? Lycka till!
Svar: Vi har ännu inte satt ett exakt datum för när vi ska börja ta emot beställningar, vi vårt mål är att göra det så fort som möjligt! Men fortsätt att håll koll här på bloggen eller på vår facebooksida, Imagine UF, så kommer du att få veta!
MVH
Imagine UF

Det händer grejer!

Nu börjar det äntligen hända lite grejer i företaget, vilket vi är superglada och förväntasfulla över! :) Förra fredagen så hade vi vårt första möte med vår rådgivare, Jonas. I tisdags så stannade vi kvar i skolan efter att vi slutat och plannerade lite. Redan imorgon så ska vi ses och prata igenom ännu mer, och på måndagmorgon så ska vi iväg på möte med Elisabeth (vår "mentor" från UngFöretagsamhet) så här kan det se ut när vi plannerar och diskuterar:

Har ni frågor eller funderingar så nås vi både genom mejl: [email protected] eller via facebook: Imagine UF
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0