Sveriges Radio

Lyssna när vår inköpsansvarig blev intervjuad av Martin Hult, på Gränbymarknaden i lördags. Direktlänk finns nedanför:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=5357753

Gränby

Gränbymarknaden idag! Vi marknadsförde oss rejält, tog emot beställningar, berättade om vår produkt och visade upp halsdukarna, en riktigt bra dag! Och om ni lyssnar på radion i morgon, Sveriges Radio, så kommer ni att få höra vår Inköpsanvarig, Linnea där så det tycker jag att ni ska göra.

De är här!

Modell: Jonas Östergren Fotograf: Emma Grahn Redigerare: Linnea Knutsson Nu kan du äntligen beställa våra supersnygga halsdukar av oss! Skicka ett mejl till [email protected], skriv ditt namn, vilken färg du vill ha (grå, svart, vinröd, blå eller vit),och ett sätt vi kan nå dig (t.ex.mobilnummer) Det ska tillägas att detta bara är en prototyp och det datum vi har fått för de stora beställningarna är den 3december, håll er uppdaterade!

Gränbymarknaden

Det planerades en liten hemlighet idag på Imagines korta möte, vill du veta vad det gäller? Besök oss på Gränbymarknaden i Gränby Centrum, nu på lördag, kl:12-16! Bilden ger en liten ledtråd ;)

Hey you...

Vilken fantastiskt uppdaterad blogg vi har här! Vad har hänt sen sist? Jo, vi har bytit leverantörer och nu är (efter mycket om och men) 300st gråa halsdukar påväg till Sverige! Vi är mycket lyckliga här borta hahha! Vill du vinna en? Då ska du besöka oss på Gränbymarknaden nu på lördag! Vi står där mellan 12-16 och kommer visa prototyper av vår halsduk, och om du hoppar längst på backhoppningen, eller kommer snabbbast ner från backen i skidor eller snowboard så vinner du en! Vill du ha chansen? Besök oss! Imorgon står planering för Gränbymarknaden och lite foton högst upp å listan! Vi hörs! Lekte lite i photoshop
//Emma, VD & ekonomiansvarig

RSS 2.0