Vad händer nu?

Vi får många förfrågningar om våra halsdukar just nu och tyvärr måste vi meddela att det har blivit strul med leverantörer men medans vi funderar ut ett sätt för oss att "sätta plåster på såren" så kan ni redan nu förhandsboka en halsduk hos oss! Det ni gör är att ni skickar ett mejl till oss, [email protected], döper mejlet till "Beställning av halsduk", skriver ditt namn, din mejl eller ditt mobilnummer, och vilken färg du vill ha så kommer du få ett mejl/sms av oss när våra halsdukar kommer in! I måndags så hade vår Ekonomiansvarig det stressigt, men med 11 minuter till godo lämnades i alla fall affärsplanen in, och nu är vi med i den tävlingen och vi håller såklart alla tummar så hårt vi bara kan!

Visitkort

Goda nyheter! Vi har precis fått in våra visitkort, supersnygga! Vi har även fått uppgifter om att halsdukarna just i denna nu håller på att tillverka våra halsdukar, och snart är vår andra leverans inne! Det går framåt!

Måndag och ny vecka!

Hej på er!
Som rubriken säger, måndag och ny vecka.
VD Emma Grahn & Sälj-Marknadsansvarig Stina Östergren, har besökt Fyrisskolans 1or idag för att göra en marknadsundersökning och imorgon fortsätter vi! Imorgon har vi även tisdagsmöten och snart får vi en stor leverans på varor!
Vi är uppe i över 100 gillnigar på facebook! Sprid oss bland era vänner och snart startar vi utlottningen av haldukarna, det vill ni inte missa!! VD Emma Grahn
Sälj-Marknadsansvarig Stina Östergren